Warmtepomp installatie kosten

Warmtepomp installatie

Op zoek naar een warmtepomp voor het verwarmen en koelen van uw huis of bedrijf? De installatie van een warmtepomp brengt de nodige kosten met zich mee. Deze kosten maakt Airborn graag voor u inzichtelijk na een kennismaking. Want als installateur uit Noordwijk werken wij graag in onze regio aan duurzame oplossingen die ook echt aansluiten bij uw behoeften. Een warmtepomp installatie is een complex geheel en wij kunnen u van een goed advies voorzien.

Warmtepomp kosten

Onze monteurs leveren, plaatsen, onderhouden en vervangen warmtepompsystemen voor zowel particuliere woningen als bedrijfspanden. Wij hebben een team van goed opgeleide monteurs met jaren ervaring in het vak. Onze installateurs zorgen voor een nette en vakkundige installatie. De kosten hangen nauw samen met uw type woning of bedrijf. Daarvoor belt u Airborn om hier achter te komen:

Welke warmtepomp heb ik nodig?

U kunt bij Airborn terecht voor diverse merken en soorten warmtepompen.

  1. Lucht-water warmtepomp
    Een lucht-water warmtepomp haalt ¾ van de benodigde energie uit de buitenlucht. Alleen voor het op een hogere temperatuur brengen van de warmte (compressie) heeft de warmtepomp een kleine hoeveelheid elektriciteit nodig.
  2. Hybride warmtepomp
    Een hybride warmtepomp verwarmt de woning, maar kan ook warm tapwater leveren. De warmtepomp voegt u toe aan uw huidige cv. Is deze aan vervanging toe? Dan kiest u een volledig nieuw hybride systeem. De hybride warmtepomp werkt het best bij gematigde temperaturen, zo’n 45 graden (ter vergelijking: een hr-ketel bij ongeveer 85 graden). De warmtepomp is daarom het meest geschikt in combinatie met lage temperatuur verwarming, zoals vloerverwarming (die een lagere constante temperatuur hebben).
  3. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het installeren van een warmtepomp in uw woning of bedrijfspand.

Warmtepomp installatie voor particulieren en bedrijven

Airborn werkt aan diverse mooie projecten. Van relatief kleine opdrachten bij particulieren, tot grootschalige projecten voor kantoren, horeca, retailers, medische bedrijven en sportcentra.

Airborn klimaat en installatietechniek: nu ook leverancier van warmtepompen

Bent u benieuwd wat we voor u nog meer kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Wij werken vooral in de regio Randstad, Noordwijk, Leiden, Haarlem, Lisse, Den Haag en Hillegom.