Totaaloplossingen voor uw hotel

Airconditioning, airborn, huis der tuin, hotel

Airborn biedt een totaaloplossing voor uw hotel. De reputatie van een hotel hangt af van hoe welkom en comfortabel de hotelgasten er zich voelen. Tegelijkertijd moeten hoteleigenaren hun exploitatiekosten en energieverbruik onder controle houden. Airborn biedt daarom een totaaloplossing!

Hotel Huis ter Duin

Een optimaal klimaat in een hotelkamer kan niet ontbreken. U wilt graag het beste voor uw klanten. Hotelgasten die er even heerlijk tussenuit gaan om te genieten, of juist gasten die hun nachtrust willen pakken omdat ze belangrijke activiteiten voor het werk moeten verrichten. Hotel Huis ter Duin in Noordwijk heeft er voor gekozen airconditioning in de hotelkamers te installeren.

Ideaal binnenklimaat

Airborn realiseerde voor Hotel Huis ter Duin een ideaal binnenklimaat. Deze zomer zijn er al 45 kamers voorzien van airconditioning. De airconditioning zorgt voor verkoeling, maar ook voor warmte. Dit zorgt ervoor dat de gasten ook tijdens koude en donkere nachten een heerlijk verblijf in de hotelkamer hebben.

Infrarood afstandsbediening

De airconditioning wordt eenvoudig bediend met een infrarood afstandsbediening. Hierdoor is het klimaat gemakkelijk te veranderen naar de wensen en behoeften van de hotelgasten.

Nederland heeft airconditioning ontdekt

Naast de airconditioning in hotels, is Nederland meer dan bekend met airconditioning in winkels, restaurants en auto’s. Zelfs in huis kunt u eigenlijk al niet meer zonder. Hierdoor bent u zelf in staat om het binnenklimaat geheel naar uw eigen wensen en behoeften te regelen. Koele ruimtes in de zomer en warme in de winter. Altijd frisse en gezonde lucht!

Airconditioning van Airborn

Onze vakmensen weten wat het beste in uw ruimte past en adviseren u daarom graag in een passend systeem en model waardoor u het beste en prettigste klimaat creëert. Wilt u meer weten over airconditioning? Onze klimaatadviseur helpt u graag. Stel hier uw vraag.

Bekijk hier onze recente hotelprojecten.