Tips bij extreme hitte

Tips bij extreme hitte - airco

Er heersen tropische temperaturen in Nederland. Donderdag was het hitterecord al aangebroken en werd de 40 graden aangetikt. Dat is nogal wat voor uw lijf en zeker als u er niet gewend aan bent. Dus wat kunt u het beste doen om uzelf te beschermen tegen de extreme hitte? Wij geven een aantal tips!

Blijf koel en eet & drink genoeg

Het is belangrijk om bij hoge temperaturen uzelf koel te houden. Werkt u buiten? Bescherm uzelf dan tegen de zon. Denk hierbij aan zonnebrandcrème en hoofdbescherming. Ook is het raadzaam om de duur van de werkzaamheden te verkorten of ervoor te zorgen dat u taken op een warmere plek afwisselt met klussen op een koelere, koude plek.

Zit u binnen op kantoor te werken zonder airco? Ook dan is het belangrijk uzelf koel te houden door bijvoorbeeld genoeg te drinken. Naast voldoende drinken is het belangrijk om ook op uw eten te letten. Eet bijvoorbeeld veel groente en fruit waar al veel water in zit, maar denk ook aan iets hartigs om het zoutgehalte in uw lichaam aan te houden.

Airconditioning bij tropische warmte

Een goede oplossing om uzelf koel te houden is toch wel de airco. Onze vakmensen weten wat het beste past in uw ruimte. Wij adviseren en installeren graag een passend aircosysteem en -model waardoor u een prettig en koel klimaat creëert. Onze aircosystemen houden de temperatuur binnen op een aangenaam niveau, terwijl het buiten tropisch warm is.

Airconditioning Airborn

Meer weten over onze airosystemen of heeft u hulp nodig bij het installeren van een aircosysteem? Neem contact met ons op! Het Airborn service team staat 24/7 service voor u klaar. Een ideaal klimaat. Overal. Wij zijn actief van Den Haag, Leiden, Noordwijk, de Bollenstreek tot aan Haarlem en Amsterdam.