Lekker slapen op het water in Pop up Hotel (Botel) in Amsterdam

Airborn, Airconditioning, Klimaat, hotel, boot, Amsterdam

Sinds 19 juni is het Good Hotel in Amsterdam geopend. Dit bijzondere drijvende hotel blijft slechts 1 jaar in Amsterdam…en vaart dan naar Rio de Janeiro. In het Good Hotel Amsterdam werkte Airborn aan de klimaatinstallaties en airconditioning voor 144 kamers, een bar, restaurant en een lobby om in te socializen en te werken.

Meer dan een modern hotelconcept

Het mooie is dat het nieuwe Good Hotel ook letterlijk goed doet, doordat het lokale Amsterdammers met een uitkering een kans geeft een nieuwe start te maken in de hospitality branche. Gedurende 1 jaar krijgen 100 Amsterdammers uit de bijstand een kans om een opleiding tot hospitality-professional af te ronden.

Na het afronden van de opleiding worden de zogenaamde trainees een arbeidscontract aangeboden in Good Hotel Amsterdam voor een periode van 3 maanden, waarna ze in samenwerking met Randstad doorstromen naar de arbeidsmarkt. Het volledige traject verschaft de deelnemers een reëel perspectief op een baan in een groeiende Amsterdamse hotelmarkt.

Airborn gaat mee naar Rio de Janeiro

Na een jaar wordt het drijvende hotel in 2016 verscheept naar de permanente bestemming in de baai van Rio de Janeiro, Brazilië. Dan kunnen de spelers van de Olympische Spelen genieten van heerlijke koele kamers. Natuurlijk gaat Airborn mee naar Brazilië om zorg te dragen voor de installatie van alle airconditioning en ventilatiesystemen na de lange overtocht.

Expert in Airconditioning voor hotels

Airborn heeft meer ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van hotels, zoals Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Met 15 jaar expertise, zorgen wij dat iedereen prettig slaapt en verblijft in een fijn klimaat.

Wilt u overnachten in dit bijzondere hotel in Amsterdam? En genieten van een heel fijn slaapklimaat? U heeft hiervoor nog een jaar de mogelijkheid. Een kamer kost tussen de €125 – €187 per nacht.
Meer informatie op de website.

Het Good Hotel Amsterdam is een nieuw hotel concept geïnitieerd door de Good Hospitality Group.