Over Airborn

Arico

WAT DOET AIRBORN

Airborn klimaat en installatietechniek verkoopt, installeert en onderhoud klimaatsystemen.

Voor retailers, installateurs, horeca, kantoren, medische bedrijven en sportcentra. Het Airborn service team staat 24/7 service voor u klaar. Een ideaal klimaat. Overal. Wij zijn actief van Den Haag, Leiden, Noordwijk, de Bollenstreek tot aan Haarlem en Amsterdam.

Image

GEZONDE LEEFOMGEVING

Een schone lucht is belangrijk voor de gezondheid.

Woningen en bedrijfspanden worden steeds beter geïsoleerd, maar bij isoleren hoort ook ventileren. Problemen ontstaan op steeds meer plekken doordat er geen optimale ventilatie is. Maar ook het verwarmen en koelen van een ruimte is van belang voor het comfort. Airborn levert dan uitsluitend advies en installaties maat. Elke ruimte is tenslotte anders en wordt anders gebruikt.

Bekijk onze projecten

MERKONAFHANKELIJKHEID

Ieder advies over uw ideale binnenklimaat vraagt om een installatie op maat. Airborn levert van uiteenlopende leveranciers vele installatiesystemen en –onderdelen. Wij zijn dus merkonafhankelijk en kunnen u hierdoor ook de juiste prijs/kwaliteitverhouding leveren. Iedere installatie op maat valt onder onze vijfjaars-garantie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken.

Image
Image

Meer airborn oplossingen op maat

VAN ADVIES TOT INSTALLATIE EN ONDERHOUD.
AIRBORN ONTZORGT HAAR KLANTEN OP HET GEBIED VAN KLIMAAT.

Na een helder plan van aanpak om het gewenste binnenklimaat te bereiken, ontwerpen wij de complete technische installatie. De installatie wordt gemonteerd door gecertificeerde en geschoolde monteurs. Iedere op maat installatie krijgt een eigen onderhoudsplan. Voor service en reparatie staan onze monteurs dan ook 24/7 voor u klaar.

Monteur

Projecten horeca, kantoren, sportcentra

Airborn klimaat en installatietechniek verkoopt, installeert en onderhoudt klimaatsystemen. Voor retailers, installateurs, horeca, kantoren, medische bedrijven en sportcentra.

 

Bekijk onze projecten.