Over Airborn

Wat doet Airborn

Airborn klimaat en installatietechniek verkoopt, installeert en onderhoud klimaatsystemen. Voor retailers, installateurs, horeca, kantoren, medische bedrijven en sportcentra. Het Airborn service team staat 24/7 service voor u klaar. Een ideaal klimaat. Overal. Wij zijn actief van Den Haag, Leiden, Noordwijk, de Bollenstreek tot aan Haarlem en Amsterdam.

Gezonde leefomgeving

Een schone lucht is belangrijk voor de gezondheid. Woningen en bedrijfspanden worden steeds beter geïsoleerd, maar bij isoleren hoort ook ventileren. Problemen ontstaan op steeds meer plekken doordat er geen optimale ventilatie is. Maar ook het verwarmen en koelen van een ruimte is van belang voor het comfort. Airborn levert dan uitsluitend advies en installaties maat. Elke ruimte is tenslotte anders en wordt anders gebruikt.

Merkonafhankelijkheid

Ieder advies over uw ideale binnenklimaat vraagt om een installatie op maat. Airborn levert van uiteenlopende leveranciers vele installatiesystemen en –onderdelen. Wij zijn dus merkonafhankelijk en kunnen u hierdoor ook de juiste prijs/kwaliteitverhouding leveren. Iedere installatie op maat valt onder onze vijfjaars-garantie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken.

ONZE missie

1
ONTZORGEN

Van A tot Z regelen wij uw klimaat.

2
DUURZAAM

Mens en milieu staan centraal bij het ontwerpen van uw klimaatinstallatie.

3
SERVICE

24/7 staan onze monteurs voor u klaar bij een storing.

ONZE werkwijze

Van advies tot installatie en onderhoud. Airborn ontzorgt haar klanten op het gebied van klimaat.

Na een helder plan van aanpak om het gewenste binnenklimaat te bereiken, ontwerpen wij de complete technische installatie. De installatie wordt gemonteerd door gecertificeerde en geschoolde monteurs. Iedere op maat installatie krijgt een eigen onderhoudsplan. Voor service en reparatie staan onze monteurs dan ook 24/7 voor u klaar.

ONZE diensten

Verwarming 80%
Ventilatie 75%
Onderhoud & service 100%
Sanitair 50%

Meer airborn oplossingen opMaat

VERWARMING

VENTILATIE

SANITAIR

AIRCONDITIONING

BEKIJK ONZE PROJECTEN HORECA, KANTOREN, INSTALLATIE, RETAIL EN MEER

Holland & Barrett
Airconditioning-hotel-steenhof-leiden-airborn-hotelklimaat
Voor 100%Leiden, een (online) communicatiebureau heeft Airborn een airconditioning geïnstalleerd. De medewerkers van het online communicatiebureau zitten er koeltjes bij in de zomer en er warmpjes bij in de winter…. Lees verder…
Airconditioning, klimaattechniek & ventilatie door Airborn bij trams Amsterdam
Airborn, Airconditioning, Klimaat, Installatietechniek, Verwarming, retail, haasnoot, familiebedrijf