Verwarming

WARMTE OP ELKE WERKPLEK

Airborn ontwerpt, installeert en onderhoudt verwarmingsinstallaties voor bestaande woningen, bedrijven en nieuwbouw. Ook voor het plaatsen van een nieuwe cv-ketel of voor een vernieuwde verwarmingsinstallatie helpt Airborn u aan een aangename temperatuur.

Bedrijfshallen of winkels VERWARMEN

Een grote bedrijfshal verwarmen

Voor het verwarmen van een bedrijfshal wilt u niet dat zichtbaar te zien is dat er overal radiatoren hangen. Airborn heeft voor u de oplossing! Het plaatsen van een direct gestookte luchtverwarmer is een financieel aantrekkelijke, comfortabele en energiezuinige oplossing voor het verwarmen van uw bedrijfshal. Ook zijn de halverwarmers door hun compacte formaat uitermate geschikt voor zichtlocaties zoals showrooms, kantines en winkelpanden.

Een winkel verwarmen

Special voor winkeleigenaren en retailers hebben wij oplossingen om efficient, duurzaam en voor een nette prijs een verwarming te installeren en plaatsen. De oplossing voor uw winkel ligt in het samenvoegen van koeling en verwarming in één apparaat. Met een airconditioning-unit in warmtepompuitvoering, heeft u het in de winter lekker warm en in de zomer heerlijk koel. In combinatie met een luchtgordijn boven uw entree garandeert dat een sluitend binnenklimaat.

Waarom Airborn

  • 24/7 service
  • Energiebesparing
  • Gezonder leven en werken
  • Alleen topmerken
  • Prettig warm klimaat

Contact opnemen

Eerst meer weten?

MEER AIRBORN OPLOSSINGEN OP MAAT

VENTILATIE

SANITAIR

ONDERHOUD & SERVICE

AIRCONDITIONING

BEKIJK ONZE PROJECTEN HORECA, KANTOREN, INSTALLATIE, RETAIL EN MEER

Holland & Barrett
Airconditioning-hotel-steenhof-leiden-airborn-hotelklimaat
Voor 100%Leiden, een (online) communicatiebureau heeft Airborn een airconditioning geïnstalleerd. De medewerkers van het online communicatiebureau zitten er koeltjes bij in de zomer en er warmpjes bij in de winter…. Lees verder…
Airconditioning, klimaattechniek & ventilatie door Airborn bij trams Amsterdam
Airborn, Airconditioning, Klimaat, Installatietechniek, Verwarming, retail, haasnoot, familiebedrijf