Verwarming

Verwarming illustratie

WARMTE OP ELKE WERKPLEK

Overal een ideaal klimaat! Airborn klimaat en installatietechniek verkoopt, installeert en onderhoudt klimaatsystemen, airconditioning en verwarming.

Airborn ontwerpt, installeert en onderhoudt verwarmingsinstallaties voor bestaande woningen, bedrijven en nieuwbouw. Ook voor het plaatsen van een nieuwe cv-ketel of voor een vernieuwde verwarmingsinstallatie helpt Airborn u aan een aangename temperatuur.
Verwarming

Waarom kiest u voor verwarming van Airborn?

  • 24/7 service
  • Energiebesparing
  • Gezonder leven en werken
  • Alleen kwalitatief hoogstaande merken
  • Prettig warm klimaat

BEDRIJFSHALLEN OF WINKELS VERWARMEN

Image

EEN GROTE BEDRIJFSHAL VERWARMEN

Voor het verwarmen van een bedrijfshal wilt u niet dat zichtbaar te zien is dat er overal radiatoren hangen. Airborn heeft voor u de oplossing! Het plaatsen van een direct gestookte luchtverwarmer is een financieel aantrekkelijke, comfortabele en energiezuinige oplossing voor het verwarmen van uw bedrijfshal. Ook zijn de halverwarmers door hun compacte formaat uitermate geschikt voor zichtlocaties zoals showrooms, kantines en winkelpanden.

Image

EEN WINKEL VERWARMEN

Past in elke kantoortuin, kantine of vergaderruimte. Een casettemodel airconditioning wordt volledig in het plafond weggewerkt. Een zichtbaar decoratief uitblaasrooster blaast de lucht in 2, 3 of 4 richtingen uit. Dit voorkomt tocht en haalt warmte van de verlichting weg.

Image

Contact opnemen

Contact

Eerst meer weten?

Lees alles over Airborn

Meer airborn oplossingen op maat

Image

Projecten horeca, kantoren, sportcentra

Van advies tot installatie en onderhoud. Airborn ontzorgt haar klanten op het gebied van klimaat. Na een helder plan van aanpak om het gewenste binnenklimaat te bereiken, ontwerpen wij de complete technische installatie. De installatie wordt gemonteerd door gecertificeerde en geschoolde monteurs. Iedere op maat installatie krijgt een eigen onderhoudsplan. Voor service en reparatie staan onze monteurs dan ook 24/7 voor u klaar.

Projecten