Sanitair

Sanitair illustratie

ONZE ERVAREN LOODGIETERS VERZORGEN TOP SANITAIR.

Overal een ideaal klimaat! Airborn verkoopt, installeert en onderhoudt klimaatsystemen, airconditioning en verwarming.

Bent u op zoek naar een nieuw toilet of toiletgroep in uw winkel? Complete badkamer voor een nieuwbouwproject? Airborn ontwerpt, installeert en geeft een totaal advies voor sanitair. Wij zijn merkonafhankelijk en geven altijd een eerlijke prijs af, passend bij uw persoonlijke wensen én de meeste optimale oplossing.
Sanitair wasbak

Waarom kiest u voor sanitair van Airborn?

  • 24/7 service
  • Goede installaties
  • Uiteenlopende ontwerpen
  • Ervaren loodgieters
  • Optimale watervoorziening
  • Scherpe prijs
  • Compleet project

Voordeel AIRBORN SANITAIR

Image

SPECIALE SANITAIR PROJECTEN

Voor bedrijven, zwembaden, sportscholen en woonwijken ontwerpen en installeren wij systemen voor watervoorziening, afvoertechniek, brandbeveiliging, legionellapreventie en complete badkamers, doucheruimtes op maat. Vraag direct een offerte aan voor de diverse mogelijkheden.

Image

ALLES OP 1 adres

Het grootste voordeel van Airborn is dat wij u begeleiden bij het ontwerp tot installatie en oplevering van uw sanitair. Wij slopen, verbouwen, stukadoren, tegelen, schilderen en installeren sanitair, meubilair en verlichting. Uw totale sanitair project is bij onze mensen in goede handen.

Image

SANITAIR, VENTILATIE EN VERWARMING

Bij sanitair projecten denken wij mee met uw totaaloplossingen voor een leef- of werkbaar klimaat. Een goede ventilatie is essentieel in toiletten of badkamers. Ook hebben wij meerdere oplossingen voor verwarming en airconditioning. Elke bedrijfsruimte of woning is bij Airborn in goede handen.
Image

Contact opnemen

Direct een vraag stellen? Onze vakmannen staan u graag te woord.

Bekijk ook onze recente projecten voor mooie referenties. 

 

Contact

Meer airborn oplossingen op maat

Image

Projecten horeca, kantoren, sportcentra

Van advies tot installatie en onderhoud. Airborn ontzorgt haar klanten op het gebied van klimaat. Na een helder plan van aanpak om het gewenste binnenklimaat te bereiken, ontwerpen wij de complete technische installatie. De installatie wordt gemonteerd door gecertificeerde en geschoolde monteurs. Iedere op maat installatie krijgt een eigen onderhoudsplan. Voor service en reparatie staan onze monteurs dan ook 24/7 voor u klaar.

Check onze projecten