Sanitair

ONZE ERVAREN LOODGIETERS VERZORGEN TOP SANITAIR.

Bent u op zoek naar een nieuwe toilet of toiletgroep in uw winkel? Complete badkamer voor een nieuwbouwproject? Airborn ontwerpt, installeert en geeft een totaal advies voor sanitair. Wij zijn merkonafhankelijk en geven altijd een eerlijke prijs af, passend bij uw persoonlijke wensen én de meeste optimale oplossing.

VOORDEEL AIRBORN SANITAIR

Speciale sanitair projecten

Voor grote bedrijven, zwembaden, sportscholen, woonwijken en ontwerpen en installeren wij systemen voor watervoorziening, afvoertechniek, brandbeveiliging, legionellapreventie en complete badkamers, doucheruimtes op maat. Vraag direct een offerte aan voor de diverse mogelijkheden.

Alles op 1 adres

Het grootste voordeel Airborn is dat wij u begeleiden bij van ontwerp, tot installatie en oplevering van uw sanitair. Wij slopen, verbouwen, stukadoren, tegelen, schilderen en installeren sanitair, meubilair en verlichting. Uw totale sanitair project is bij onze mensen in goede handen.

Sanitair, ventilatie en verwarming

Bij sanitair projecten denken wij mee met uw totaaloplossingen voor een leef- of werkbaar klimaat. Een goede ventilatie is essentieel in toiletten of badkamers. Ook hebben wij meerdere oplossingen voor verwarming en airconditioning. Elke bedrijfsruimte of woning is bij Airborn in goede handen.

WAAROM AIRBORN SANITAIR?

  • 24/7 service
  • Goede installaties
  • Uiteenlopende ontwerpen
  • Ervaren loodgieters
  • Optimale watervoorziening
  • Scherpe prijs
  • Compleet project

Contact opnemen

Eerst meer weten?

MEER AIRBORN OPLOSSINGEN OP MAAT

VERMARMING

VENTILATIE

AIRCONDITIONING

ONDERHOUD & SERVICE

BEKIJK ONZE PROJECTEN HORECA, KANTOREN, INSTALLATIE, RETAIL EN MEER

Holland & Barrett
Airconditioning-hotel-steenhof-leiden-airborn-hotelklimaat
Voor 100%Leiden, een (online) communicatiebureau heeft Airborn een airconditioning geïnstalleerd. De medewerkers van het online communicatiebureau zitten er koeltjes bij in de zomer en er warmpjes bij in de winter…. Lees verder…
Airconditioning, klimaattechniek & ventilatie door Airborn bij trams Amsterdam
Airborn, Airconditioning, Klimaat, Installatietechniek, Verwarming, retail, haasnoot, familiebedrijf