Onderhoud & service

ONDERHOUD & SERVICE

Overal een ideaal klimaat! Airborn klimaat en installatietechniek verkoopt, installeert en onderhoudt klimaatsystemen, airconditioning en verwarming.

Wij installeren complete technische installaties. Iedere op maat installatie krijgt een eigen onderhoudsplan. Met goed onderhoud gaat de apparatuur langer mee. Voor service en reparatie staan onze monteurs dan ook 24/7 voor u klaar via telefoonnummer 071-3624944

Image

Waarom kiest u voor een onderhoudscontract bij Airborn?

  • Lage energiekosten
  • Garantie op nieuwe onderdelen
  • Zorgeloos en zeker
  • 24/7 service bereikbaar
  • Elk jaar minimaal 1 controle
  • Bij speciale spoed: binnen 2 uur ter plaatse
  • Complete serviceauto’s
  • Alleen vakmensen

Zorg voor een gezonde LEEF- OF WERKOMGEVING

Image

ONDERHOUD

Apparatuur vraagt om goed onderhoud. Goed onderhouden apparatuur gaat langer mee en is bedrijfszeker. Bovendien houdt het de energiekosten laag. Ons landelijk opererende service- en onderhoudsteam kan uw klimaatsysteem perfect onderhouden. Wij kijken uw apparatuur na, maken alles schoon en voeren direct de nodige reparaties uit.

Image

EEN WINKEL VERWARMEN

Past in elke kantoortuin, kantine of vergaderruimte. Een casettemodel airconditioning wordt volledig in het plafond weggewerkt. Een zichtbaar decoratief uitblaasrooster blaast de lucht in 2, 3 of 4 richtingen uit. Dit voorkomt tocht en haalt warmte van de verlichting weg.

Image

UW EXPERT VOOR AIRCONDITIONING, VENTILATIE, VERWARMING EN SANITAIR

Airborn is een landelijk erkend installatiebedrijf met veel ervaring. Wij verkopen, installeren en onderhouden klimaatsystemen. Bij ons heeft u één duidelijk aanspreekpunt, voor alles wat met uw binnenklimaat te maken heeft. Wij garanderen een scherpe prijs- en kwaliteitverhouding met een all-in-geen-gezeur garantietermijn van drie tot vijf jaar. Bel ons snel: 071-3624944

Projecten horeca, kantoren, sportcentra

Van advies tot installatie en onderhoud. Airborn ontzorgt haar klanten op het gebied van klimaat. Na een helder plan van aanpak om het gewenste binnenklimaat te bereiken, ontwerpen wij de complete technische installatie. De installatie wordt gemonteerd door gecertificeerde en geschoolde monteurs. Iedere op maat installatie krijgt een eigen onderhoudsplan. Voor service en reparatie staan onze monteurs dan ook 24/7 voor u klaar.

Projecten