Airconditioning

Betaalbaar en energiezuinige airconditioning

Onze vakmensen weten wat het beste past in uw ruimte. Wij adviseren en installeren graag een passend systeem en model waardoor u het beste en prettigste klimaat creëert met de juiste airconditioning in uw ruimte. Meer weten over airconditioning? Neem contact met ons op!

Onze modellen AIRCONDITIONING

Wandmodel

Met een wandmodel reguleert u de lucht in binnenruimtes, zoals bijvoorbeeld een woonhuis of gebouw. Het houdt de temperatuur binnen op een aangenaam niveau, terwijl het buiten heel warm of koud is. Ook zuivert een airco wandmodel de lucht. Deze airco modellen worden aan de wand gemonteerd, zonder noodzakelijke aanpassingen.

Casettemodel

Past in elke kantoortuin, kantine of vergaderruimte. Een casettemodel airconditioning wordt volledig in het plafond weggewerkt. Een zichtbaar decoratief uitblaasrooster blaast de lucht in 2, 3 of 4 richtingen uit. Dit voorkomt tocht en haalt warmte van de verlichting weg.

Plafondmodel

Geen of weinig ruimte boven het plafond? In rechthoekige ruimte past vaak een plafondmodel. Deze airconditioning units blazen de geconditioneerde lucht strak langs het plafond de ruimte in, over een afstand van maximaal tien meter. Dit model monteren wij volledig onder het plafond of voor maximaal tweederde in het plafond.

Kanaalmodel

Wil je niets zien of horen van uw airconditioning? Een kanaalmodel is onzichtbaar en blaast de geconditioneerde lucht door akoestische kanalen en luchtslangen via fraaie uitblaasroosters de ruimte in. Hierdoor wordt de lucht zeer regelmatig verspreid.

WAAROM KIEST U VOOR AIRCONDITIONING VAN AIRBORN?

  • Een hoge luchtkwaliteit door filtering van stof, geuren en bacteriën
  • Koelte in de zomer….warmte in de winter
  • Voor een optimale luchtvochtigheid
  • Energiebesparing
  • Alleen kwalitatief hoogstaande merken
  • Eenvoudige infrarood bediening
  • Vrijwel onzichtbaar en geruisloos
  • 24/7 service
  • Betrouwbare systemen met 5 jaar garantie

Contact opnemen

Eerst meer weten?

Welk airconditioning systeem past bij u?

image not found
Het splitsysteem is de meest voorkomende vorm van airconditioning voor één enkele ruimte. Deze installatie kan overal eenvoudig geplaatst worden. Een splitsysteem bestaat uit een binnen- en een buitenunit. Net als bij een koelkast circuleert hier een koudemiddel dat via een ventiel in het binnendeel verdampt. Bij dit verdampen is warmte nodig, die wordt onttrokken aan het vertrek. Omdat warmte aan de lucht wordt onttrokken koelt het af. Een ventilator verspreidt de koele lucht in de ruimte. Binnendelen zijn er in vijf modellen en installeren we op de muur, vloer of plafond.
image not found
Multisplit systeem Voor het koelen van meerdere ruimtes met 1 airconditioning unit is het Multisplit-systeem perfect. Deze flexibele installatie zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Via een dunne flexibele ringleiding boven het plafond sluit u de binnenunits aan. De centrale rekenchip telt alle individuele wensen per ruimte bij elkaar op en produceert precies de hoeveelheid koelte die er nodig is. De combinatie met invertertechniek maakt een energiebesparing van maar liefs 30% mogelijk.

MEER AIRBORN OPLOSSINGEN OP MAAT

VERWARMING

VENTILATIE

SANITAIR

ONDERHOUD & SERVICE

BEKIJK ONZE PROJECTEN HORECA, KANTOREN, INSTALLATIE, RETAIL EN MEER

Holland & Barrett
Airconditioning-hotel-steenhof-leiden-airborn-hotelklimaat
Voor 100%Leiden, een (online) communicatiebureau heeft Airborn een airconditioning geïnstalleerd. De medewerkers van het online communicatiebureau zitten er koeltjes bij in de zomer en er warmpjes bij in de winter…. Lees verder…
Airconditioning, klimaattechniek & ventilatie door Airborn bij trams Amsterdam
Airborn, Airconditioning, Klimaat, Installatietechniek, Verwarming, retail, haasnoot, familiebedrijf