Airconditioning

Image

BETAALBAAR EN ENERGIEZUINIGE AIRCONDITIONING

Overal een ideaal klimaat! Airborn klimaat en installatietechniek verkoopt, installeert en onderhoudt klimaatsystemen, airconditioning en verwarming.

Onze vakmensen weten wat het beste past in uw ruimte. Wij adviseren en installeren graag een passend systeem en model waardoor u het beste en prettigste klimaat creëert met de juiste airconditioning in uw ruimte. Meer weten over airconditioning? Neem contact met ons op!
Airconditioning

Waarom kiest u voor airconditioning van Airborn?

  • Een hoge luchtkwaliteit door filtering van stof, geuren en bacteriën
  • Koelte in de zomer….warmte in de winter
  • Voor een optimale luchtvochtigheid
  • Energiebesparing
  • Alleen kwalitatief hoogstaande merken
  • Eenvoudige infrarood bediening
  • Vrijwel onzichtbaar en geruisloos
  • 24/7 service
  • Betrouwbare systemen met 5 jaar garantie

ZOEK een airconditioning die bij u past

Image

Wandmodel

Met een wandmodel reguleert u de lucht in binnenruimtes, zoals bijvoorbeeld een woonhuis of gebouw. Het houdt de temperatuur binnen op een aangenaam niveau, terwijl het buiten heel warm of koud is. Ook zuivert een airco wandmodel de lucht. Deze airco modellen worden aan de wand gemonteerd, zonder noodzakelijke aanpassingen.

Image

Cassettemodel

Past in elke kantoortuin, kantine of vergaderruimte. Een casettemodel airconditioning wordt volledig in het plafond weggewerkt. Een zichtbaar decoratief uitblaasrooster blaast de lucht in 2, 3 of 4 richtingen uit. Dit voorkomt tocht en haalt warmte van de verlichting weg.

Image

Plafondmodel

Geen of weinig ruimte boven het plafond? In een rechthoekige ruimte past vaak een plafondmodel. Deze airconditioning units blazen de geconditioneerde lucht strak langs het plafond de ruimte in, over een afstand van maximaal tien meter. Dit model monteren wij volledig onder het plafond of voor maximaal tweederde in het plafond.

Image

Kanaalmodel

Wil je niets zien of horen van uw airconditioning? Een kanaalmodel is onzichtbaar en blaast de geconditioneerde lucht door akoestische kanalen en luchtslangen via fraaie uitblaasroosters de ruimte in. Hierdoor wordt de lucht zeer regelmatig verspreid.

Welk airconditioning systeem past bij u?

Het splitsysteem is de meest voorkomende vorm van airconditioning voor één enkele ruimte. Deze installatie kan overal eenvoudig geplaatst worden. Een splitsysteem bestaat uit een binnen- en een buitenunit. Net als bij een koelkast circuleert hier een koudemiddel dat via een ventiel in het binnendeel verdampt. Bij het verdampen is warmte nodig, die wordt onttrokken aan het vertrek. Omdat warmte aan de lucht wordt onttrokken koelt het af. Een ventilator verspreidt de koele lucht in de ruimte. Binnendelen zijn er in vijf modellen en installeren we op de muur, vloer of het plafond.

Contact opnemen

Contact

Eerst meer weten?

Lees alles over Airborn

Meer airborn oplossingen op maat

Monteur

Projecten horeca, kantoren, sportcentra

Van advies tot installatie en onderhoud. Airborn ontzorgt haar klanten op het gebied van klimaat. Na een helder plan van aanpak om het gewenste binnenklimaat te bereiken, ontwerpen wij de complete technische installatie. De installatie wordt gemonteerd door gecertificeerde en geschoolde monteurs. Iedere op maat installatie krijgt een eigen onderhoudsplan. Voor service en reparatie staan onze monteurs dan ook 24/7 voor u klaar.

Projecten