Airconditioning

Betaalbaar en energiezuinige airconditioning

Onze vakmensen weten wat het beste past in uw ruimte. Wij adviseren graag een passend systeem en model waardoor u het beste en prettigste klimaat creëert met de juiste airconditioning in uw ruimte. Meer weten over airconditioning? Neem contact met ons op!

Vraag direct informatie aan

Onze modellen AIRCONDITIONING

Wandmodel

Geen of weinig ruimte? In rechthoekige ruimte past vaak een plafondmodel. Deze airconditioning units blazen de geconditioneerde lucht strak langs het plafond de ruimte in, over een afstand van maximaal tien meter. Dit model monteren wij volledig onder het plafond of voor maximaal tweederde in het plafond.

Casettemodel

Past in elke kantoortuin, kantine of vergaderruimte. Een casettemodel airconditioning wordt volledig in het plafond weggewerkt. Een zichtbaar decoratief uitblaasrooster blaast de lucht in 2, 3 of 4 richtingen uit. Dit voorkomt tocht en haalt warmte van de verlichting weg.

Plafondmodel

Geen of weinig ruimte boven het plafond? In rechthoekige ruimte past vaak een plafondmodel. Deze airconditioning units blazen de geconditioneerde lucht strak langs het plafond de ruimte in, over een afstand van maximaal tien meter. Dit model monteren wij volledig onder het plafond of voor maximaal tweederde in het plafond.

Kanaalmodel

Wil je niets zien of horen van uw airconditioning? Een kanaalmodel is onzichtbaar en blaast de geconditioneerde lucht door akoestische kanalen en luchtslangen via fraaie uitblaasroosters de ruimte in. Hierdoor wordt de lucht zeer regelmatig verspreid.

WAAROM KIEST U VOOR AIRCONDITIONING VAN AIRBORN?

  • Een hoge luchtkwaliteit door filtering van stof, geuren en bacteriën
  • Koelte in de zomer….warmte in de winter
  • Voor een optimale luchtvochtigheid
  • Energiebesparing
  • Alleen kwalitatief hoogstaande merken
  • Eenvoudige infrarood bediening
  • Vrijwel onzichtbaar en geruisloos
  • 24/7 service
  • Betrouwbare systemen met 5 jaar garantie

Offerte op maat

Eerst meer weten?

Welk airconditioning systeem past bij u?

image not found
Het splitsysteem is de meest voorkomende vorm van airconditioning voor één enkele ruimte. Deze installatie kan overal eenvoudig geplaatst worden. Een splitsysteem bestaat uit een binnen- en een buitenunit. Net als bij een koelkast circuleert hier een koudemiddel dat via een ventiel in het binnendeel verdampt. Bij dit verdampen is warmte nodig, die wordt onttrokken aan het vertrek. Omdat warmte aan de lucht wordt onttrokken koelt het af. Een ventilator verspreidt de koele lucht in de ruimte. Binnendelen zijn er in vijf modellen en installeren we op de muur, vloer of plafond.
image not found
Multisplit systeem Voor het koelen van meerdere ruimtes met 1 airconditioning unit is het Multisplit-systeem perfect. Deze flexibele installatie zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Via een dunne flexibele ringleiding boven het plafond sluit u de binnenunits aan. De centrale rekenchip telt alle individuele wensen per ruimte bij elkaar op en produceert precies de hoeveelheid koelte die er nodig is. De combinatie met invertertechniek maakt een energiebesparing van maar liefs 30% mogelijk.

MEER AIRBORN OPLOSSINGEN OP MAAT

BEKIJK ONZE PROJECTEN HORECA, KANTOREN, INSTALLATIE, RETAIL EN MEER

Voor de GVB zijn we momenteel bezig met het aanpassen van het kanaalwerk van de aircosystemen bij de servicebali’s. In totaal zullen we namens Airborn onze diensten toepassen in 151 trams.

Dit project is naar verwachting afgerond in het 1e half… Lees verder…
In dit familiebedrijf wat al meer dan 75 jaar bestaat heeft Airborn onlangs airconditioning geïnstalleerd…. Lees verder…
In Lisse vindt u Topkeukens Lisse, waar u naast keukens en sanitair, nu ook een zeer aangenaam klimaat vindt dankzij Airborn Klimaat en Installatietechniek…. Lees verder…
Op het kantoor van Brouwers Tours in Noordwijk hebben wij airconditioning geïnstalleerd. Net als in de bussen is er nu ook op kantoor schone en gekoelde lucht…. Lees verder…
In het Olympia Uitzendbureau in Leiden installeerde Airborn onder toeziend oog van het gezellige team nieuwe airconditioning…. Lees verder…

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Meteen aan de slag met een nieuwe airconditioning of verwarming?

ALTIJD OP DE HOOGTE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF en blijf op de hoogte.

ALLES OVER AIRBORN

Onze filosofie: snel, kwaliteit & betrouwbaar. Kom alles te weten over Airborn en de oplossingen voor airconditioning ventilatie en verwarming.