Nieuw bij Airborn: warmtepompen

Warmtepomp

Wij helpen u met het maken van een totaal gasloos verwarmingsconcept, rekening houdend met alle factoren die nodig zijn om de warmtepomp optimaal te laten functioneren. U krijgt een compleet ontwerp afgestemd op de situatie ter plaatse, voor zowel de warmtepomp als het afgiftesysteem. Tevens berekenen we voor u wat het te verwachten energieverbruik gaat zijn, hoeveel men kan besparen en wat de terugverdientijd van de installatie is.

Advies voor de aanschaf van een warmtepomp

Wij adviseren u graag om uw woning of bedrijfspand te verduurzamen. Het inbedrijfstellen van de warmtepomp kan één van onze BRL-100 gecertificeerde monteurs voor u verzorgen. De componenten die u nodig heeft, kunt u bij ons voor een scherp tarief inkopen. Wij ontzorgen en ondersteunen u graag. Het noodzakelijke onderhoud van de warmtepomp kan op verzoek ook door de Airborn klimaat & installatie worden verzorgd.

Kosten van een warmtepomp installatie

De kosten van uw installatie zijn afhankelijk van het type warmtepomp, uw huis en huidige systemen. Maak nu een afspraak en wij bespreken graag snel de mogelijkheden met u persoonlijk. Wij zijn bereikbaar op: 071-3624944