Jouw toekomst in de installatietechniek?

Airborn, Airconditioning, Klimaat, Installatietechniek, Verwarming, opleiding, monteur

Airconditioning en luchtbehandeling en alles wat hier bij komt kijken, is een mooi vak. Steeds meer mensen zien het belang in van verse en gezonde lucht in, en als bonus een constante temperatuur. Zeker tijdens de warme zomerdagen is dit een fijn extraatje. Dus de vraag naar monteurs en vaklieden stijgt. Ook is de doorstroming niet ideaal, er gaan meer mensen uit het vak dan in. Misschien een mooie kans?

Veranderende sectoren

Naast de vergrijzing is ook de verandering van de sectoren een belangrijke invloed op de vraag naar nieuwe mensen. De verandering in wet en regelgeving vraagt om nieuwe installaties. Maar ook nieuwe technieken en mogelijkheden met software, computers en domotica bieden interessante perspectieven.

Opleiding koude- & installatietechniek

Behalve installatie is het opsporen van foutmeldingen en storingen een belangrijk onderdeel van ons vak. Koudetechniek is belangrijk in de huidige samenleving. Wist u dat Airborn ook erkend leerbedrijf is voor vakmensen in de koude en installatietechniek? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!