Zomer: ‘Heeft u het ook zo warm?’

zomer_airconditioning

De laatste paar dagen hebben we van heerlijke zonnestralen mogen genieten. Eindelijk de mogelijkheid om lekker naar het strand te gaan, drankjes te drinken op het terras of een duik te nemen in het zwembad. Klinkt heel aantrekkelijk, maar toch valt het tijdens de warme dagen niet mee om uw huis of werkplek op de perfecte temperatuur te houden. Heeft u al eens gedacht aan een airconditioning?

Betaalbaar en energiezuinig

Airborn heeft betaalbare en energiezuinige airconditioning. Met de warme dagen is het snel te warm in huis, waardoor de luchtvochtigheid en luchtkwaliteit afneemt. Ook voor uw gezondheid kan het daarom beter zijn om airconditioning te nemen. Heerlijk in uw huis verblijven of werken op kantoor, wanneer het buiten wel erg warm is.

Waarom Airborn airconditioning?

Naast dat airconditioning in de zomer voor verkoeling zorgt, is het ook voordelig voor de luchtkwaliteit en luchtvochtigheid. Maar waarom kunt u het beste voor Airborn airconditioning kiezen?

  • Een hoge luchtkwaliteit door filtering van stof, geuren en bacteriën
  • Koelte in de zomer en warmte in de winter
  • Voor een optimale luchtvochtigheid
  • Alleen topmerken
  • Eenvoudige infrarood bediening
  • Vrijwel onzichtbaar en geruisloos
  • 24/7 service
  • Betrouwbaar systeem met 5 jaar garantie

Alle modellen airconditioning

Airborn heeft diverse modellen airconditioning, zodat er voor iedere ruimte een passende airconditioning beschikbaar is. Het wandmodel is ideaal wanneer u geen of weinig ruimte boven het plafond heeft. Daarnaast kunt u kiezen voor het plafondmodel. Deze kan volledig op het plafond worden gemonteerd.

Heeft u genoeg ruimte boven het plafond? Dan is er het casettemodel. Een zichtbaar decoratief uitblaasrooster dat de lucht in twee, drie of vier richtingen blaast. Wilt u helemaal niets zien, horen of voelen? Dan past het kanaalmodel perfect bij u. Het kanaalmodel is onzichtbaar en blaast de geconditioneerde lucht door akoestische kanalen en luchtslangen via fraaie uitblaasroosters door de ruimte. Voor welke kiest u?

Airconditioning van Airborn

Onze vakmensen weten wat het beste in uw ruimte past en adviseren u daarom graag in een passend systeem en model waardoor u het beste en prettigste klimaat creëert. Wilt u meer weten over airconditioning? Onze klimaatadviseur helpt u graag. Stel hier uw vraag.

U komt de warme zomermaanden door met airconditioning van Airborn.