Fris de lente in met een goede airco!

Fris de lente in

De lente is officieel begonnen! Laat het warme weer maar komen. En wat is dan lekkerder om uw woning of kantoorpand te voorzien van verse, gekoelde lucht? Laat tijdens de lenteperiode uw kantoorpand voorzien van een goede airco installatie!

Wat is airconditioning?

Airconditioning reguleert de luchtstroom in binnenruimtes. De airco houdt de temperatuur en luchtvochtigheid op het door u ingestelde niveau. Aangenaam, wanneer het buiten bijvoorbeeld erg warm is! Maar een airco biedt ook uitkomst wanneer het niet warm is. De airconditioning haalt namelijk vocht uit de lucht. Airborn is dé airconditioning specialist op het gebied van goede airco in de Bollenstreek. We luisteren naar uw wensen en bieden betaalbare en energiezuinige systemen.

Airco installeren

Onze airco installateurs leveren, plaatsen, onderhouden en vervangen systemen voor zowel particuliere woningen als bedrijfspanden. Wij hebben een team van goed opgeleide airconditioningmonteurs met jaren ervaring in het vak. Onze installateurs zorgen voor een nette en vakkundige installatie. Indien gewenst kunt u het airco systeem ook zelf installeren.

Airco hoger, verwarming lager

Hoewel we de airconditioning in de lente aanzetten, zetten we de verwarming juist een standje lager. Maar let wel op een aantal zaken! Welke? U leest het hier.

Betaalbare en energiezuinige airco

Wij adviseren en installeren graag een passend systeem en model waardoor u het beste en prettigste klimaat creëert met de juiste airconditioning in uw ruimte. Meer weten over airconditioning? Neem contact met ons op!