Dag Zomer!

eindezomer, parasol, strand

We zitten in de laatste dagen van de zomer, je voelt al dat het kouder wordt in de avonden. De airconditioning draait al op minder volle toeren en binnenkort is het tijd om het helemaal af te sluiten. Nog even genieten van de zomer, en dan gaan we over op verwarming!

Goed afsluiten

Het uitzetten van de airconditioning op uw kantoor of andere locatie, is niet iets wat uw zo maar doet. Het is een goed moment om weer eens een periodieke check te doen, zodat het klimaatsysteem ‘goed wordt opgeborgen’. Bepaalde onderdelen moeten misschien worden gecheckt, vervangen of gerepareerd worden. Ook is het belangrijk de unit (dit ligt natuurlijk aan de plaatsing) te beschermen tegen het aankomende winterweer. En nu de monteur toch bezig is met de airconditioning…

Verwarming

Kan hij meteen de verwarmingsunit eens bekijken. Voor dat deze weer aangezet moet worden, is het verstandig om ook dit klimaat systeem eens goed door te lopen. Wie weet zijn er tijdens de periode dat de unit minder werd gebruikt dingen verplaatst of kapot gegaan. Ook kunnen de vloeistoffen aanwezig in het apparaat zich verplaatsen. Altijd een goede zaak dus deze checkups. Zo komt u niet voor frisse verrassingen te staan de aankomende winter!

Neem vandaag nog contact op met een Airborn monteur!