Big data app voor klimaatinstallaties

ijs, gesmolten, gevallen, comfy

Ideale temperatuur

De ideale temperatuur is moeilijk te bepalen tijdens kantooruren. De gedeelde ruimte is vaak het strijdtoneel van de temperatuur oorlog. De een vind het te warm, de ander te koud. Sommige mensen presteren beter in een koele omgeving, terwijl anderen het in zijn zomerse outfit vaak te koud heeft. En deze meningsverschillen kunnen hoog oplopen!

Comfy

Gelukkig is daar nu licht aan het eind van de tunnel. The Wall Street Journal meldt dat Comfy, een start-up genoeg financiering heeft ontvangen om een oplossing te bieden. Comfy heeft namelijk een app ontwikkeld waar werknemers kunnen aangeven of ze het op dat moment ‘warmer’ ‘kouder’ of ‘geen verandering’ willen hebben. De data die hierdoor wordt verzameld helpt de klimaatsystemen informatie te verzamelen over de ideale gemiddelde temperatuur. Want we weten hoe belangrijk dat is natuurlijk!

Iedereen tevreden?

Om iedereen tevreden te laten zijn met de omgeving qua temperatuur en luchtvochtigheid is haast onmogelijk. Maar een goed en modern systeem kan wel een verschil maken met de algemene tevredenheid van klanten en werknemers! Neem contact met ons op voor meer informatie.