Airconditioning zorgt voor optimaal klimaat

Airborn, Airconditioning, Klimaat, Installatietechniek, Verwarming, hoorspecialist, beter horen

Vooral met warme dagen is het belangrijk om te zorgen voor een optimaal klimaat in uw winkel. Wanneer dit niet het geval is, is er een kans dat u minder klanten ontvangt. Daarnaast is het voor het personeel ook niet prettig om in een winkel zonder airconditioning te werken. Het kan anders! Airborn heeft bij de winkels van Beter Horen airconditioning geïnstalleerd.

Winkels met of zonder airconditioning…

Met airconditioning in uw winkel maakt u het verschil. Klanten verblijven namelijk graag in uw winkel, ook wanneer het buiten net even te warm is. Zelfs wanneer klanten geen geplande aankoop in uw winkel willen doen, nemen zij de tijd om het assortiment in uw winkel zorgvuldig te bekijken. Iets dat u zonder airconditioning moeilijk voor elkaar krijgt.

Airconditioning bij Beter Horen

Beter Horen is een van de winkels die heeft gekozen voor airconditioning van Airborn. In de 60 winkels van Beter Horen kunnen klanten nu ook tijdens de warme zomerdagen, zonder problemen, het perfecte gehoorapparaat uitzoeken en kan het personeel in de juiste temperaturen de klanten van advies voorzien.

Airborn heeft voor Beter Horen gezorgd voor passende airconditioning en ventilatie. Het project is volledig geïnstalleerd. Daarnaast zorgt Airborn voor het onderhoud. Ook onderhoud is namelijk heel belangrijk bij airconditioning.

Meer dan airconditioning alleen

Naast een goede airconditioning hebben de ervaren loodgieters van Airborn nieuw sanitair bij Beter Horen gerealiseerd. Airborn ontwerpt, installeert en geeft totaal advies voor sanitair. Alle persoonlijke wensen worden hierin meegenomen. Voor iedere ruimte zijn er genoeg mogelijkheden.

Meer koele winkels

Naast de Beter Horen winkels heeft Airborn ook airconditioning en ventilatie verzorgd bij onder andere Hema. Benieuwd naar meer projecten van Airborn? Bekijk ze hier.

Verbeter nu uw winkelklimaat

Wilt uw klanten in de warme zomermaanden op een prettige manier ontvangen? Airborn is specialist in airconditioning, ventilatie en sanitair in winkels waar frisse lucht en schoon water belangrijk is. Voor nieuwbouwprojecten, verbouw of renovatie, Airborn zorgt in elke ruimte voor een perfect klimaat! Neem contact op voor vragen.