Heerlijk sporten deze zomer in de sportschool!

Airborn, Airconditioning, Klimaat, zomer, sportschool

Airco in de sportschool

Frisse lucht tijdens het sporten is belangrijk. Dan presteert u ook beter. Als de inspanning stijgt, moet een ruimte meer gekoeld worden. En natuurlijk wilt u na de inspanning ook niet te snel afkoelen. Een goed evenwicht is belangrijk.

Geen koude airconditioning tijdens sporten

Geen sporter wil koude airconditioning… maar de deuren openzetten tijdens een zomerse dag biedt ook onvoldoende koeling. De gecombineerde airconditioning systemen met ventilatie van Airborn zorgen voor een perfect sportklimaat. Koel in de zomer, prettig in de winter.

Frisse lucht

Naast koude lucht is frisse lucht door middel van ventilatie nodig om onzuivere ‘geurtjes’ die vrijkomen met het sporten snel om te zetten naar schone lucht. Wij werken ook veel met WTT (Warmte terugwinning installaties), waardoor warme en koude lucht efficiënt ingezet worden om de sportschool met airconditioning en ventilatie op perfecte temperatuur te houden.

Zomerse temperaturen? Stel uw airconditioning warmer in

Is het een hittegolf? Loopt de temperatuur op tot boven de 27 graden? Stel dan uw airconditioning op de sportschool bij…. Een verschil van 6 graden met buiten is ideaal. Dus wanneer de gemiddelde temperatuur 18 graden is, is het belangrijk om sporters niet te koud te laten sporten, maar ook daarmee de temperatuur bij te stellen.

Nieuwe sportschool? Start met een goed klimaat

Airborn is specialist in airconditioning, ventilatie en sanitair in sportscholen, health centra, sauna’s en andere welness locaties waarbij frisse lucht en schoon water belangrijk is. Voor nieuwbouwprojecten, verbouw of renovatie, Airborn zorgt in elke ruimte voor een perfect klimaat! Neem contact op voor vragen.

Onze referenties: