Airconditioning seizoen is geopend!

Airborn, Airconditioning, Klimaat, Verwarming, isfijn

Het is weer het seizoen van de airconditioning! De zomer komt er aan, de R is uit de maand en dat betekent dat de airconditioning weer aangezet gaat worden. En als dat gebeurt, barst de bekende discussie weer los: airco is slecht voor je! Maar stiekem is dat niet zo. En heb je al de onderhoudsbeurt gepland?

Airconditioning creëert comfort

Zeker als het warm is, dan ben je met een klimaat installatie zeker van een goede en constante temperatuur wat bijvoorbeeld de concentratie tijdens werk bevordert en je sportresultaten in de sportschool verbeteren.

Airconditioning en hooikoorts

Klimaatinstallaties spelen een belangrijke rol in het filteren van de lucht. Bij allergieën zoals hooikoorts kan dit enorm helpen. Het systeem zuivert de oude lucht en zorgt dat pollen geen kans hebben. Minder gesnotter!

Airconditioning en schone lucht

Vaak is het zelfs zo subtiel dat je het niet doorhebt, maar toch zijn wij vaak slachtoffer van slechte luchtkwaliteit. Buiten hebben we te maken met smog en uitlaatgassen, binnen kan de lucht oud zijn en chemicaliën van het gebouw met zich mee dragen. Een goede installatie in het kantoor kan dit verhelpen!

Temperatuur

Te warme ruimtes maken dat je, je moe en futloos voelt en te koude ruimte zijn onprettig en vochtig. Te veel vocht in de lucht creëert een onbehagen gevoel. Met een goede installatie in airconditioning en verwarming verhelp je deze problemen direct.

Lange Termijn

Het minimaliseren van deze ongemakken zorgt voor een gezonder leven, want op de langer termijn voordelig is voor iedereen! De symptomen zullen langzaam verdwijnen. Benieuwd naar hoe wij jouw leefomgeving kunnen verbeteren? Neem vandaag nog contact op.