Airconditioning in Leiden. Voor bedrijven en particulieren in regio Leiden

Airconditioning in Leiden. Dat is waar Airborn in gespecialiseerd is. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en installeren van airconditioningsystemen bij particulieren en bedrijven in Leiden en omstreken. Onze vakmensen ontzorgen graag en regelen alles voor u van A tot Z.

Een ‘koel’ werkklimaat

Wij bij Airborn snappen hoe belangrijk schone lucht is voor de gezondheid. Het verwarmen en koelen van een ruimte is zeer belangrijk voor een comfortabele woon- of werkomgeving.

Wij adviseren u graag wat voor airconditioning in uw bedrijf of woning het beste een schone lucht creëert. Wij leveren altijd installaties op maat, elke ruimte is verschillend, en wordt op een verschillende manier gebruikt.

Op maat: uw airconditioning in Leiden

Wanneer we voor u aan de slag mogen kijken we als allereerst naar de ruimte die u wilt koelen. We stellen een duidelijk plan van aanpak op om een ideaal klimaat te bereiken. Vervolgens ontwerpen wij de volledige technische installatie.

Onze op maat gemaakte installaties worden altijd door gecertificeerde en opgeleide monteurs geplaatst. Airborn levert bij ieder project een onderhoudsplan, tevens op maat gemaakt voor uw installatie. Is er onverwachts een probleem of storing? De monteurs van Airborn staan 24/7 gereed om in deze gevallen te helpen.

Een perfect klimaat 365 dagen per jaar

Onze airconditioningsystemen verkoelen niet alleen uw ruimte in de zomer, in de winter warmen ze dezelfde ruimte ook op tot de gewenste temperatuur. Op deze manier is een airconditioningsysteem een slimme investering, waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden rondom airconditioning voor uw woning of bedrijf in Leiden en omstreken? Vraag gratis een offerte aan, of neem contact met ons op voor eventueel meer informatie.