Airborn: duurzame airconditioning in Bollenstreek

Airborn is hét adres wanneer het gaat om uitstekende en duurzame airconditioning in de Bollenstreek. We luisteren naar uw wensen en bieden betaalbare en energiezuinige systemen.

Airconditioning specialist in Bollenstreek    

De vakmensen van Airborn denken met u mee, en adviseren u graag over wat voor systeem en model het beste in uw ruimte past. Op deze manier creëren we voor u een zeer prettig klimaat.

Wat voor ruimte heeft u?

Allereerst kijken we naar de ruimte waarvan het systeem het klimaat moet beheersen. Wanneer het een enkele ruimte is, adviseren we veelal een splitsysteem. Deze bestaat uit twee units: een binnen- en een buitenunit. Airborn biedt binnenmodellen in vijf verschillende modellen, welke we op uw muur, vloer of plafond kunnen installeren.

Zijn er meerdere ruimtes die gekoeld moeten worden? Dan werken we met een multisplit systeem. Hiervoor is slechts 1 airconditioning unit nodig, met diverse binnen-units. Vanuit één centrale plek wordt er exact uitgerekend hoeveel koele lucht er per ruimte nodig is.

Vier seizoenen airconditioning in Bollenstreek

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is een airconditioning niet alleen om ruimtes af te koelen. We bieden diverse modellen aan, die tevens warmte produceren. Zo kunt u het hele jaar door genieten van een uitstekend klimaat.

Particulier & bedrijf

Airborn werkt aan diverse mooie projecten. Van relatief kleine opdrachten bij particulieren, tot grootschalige projecten voor kantoren, horeca, retailers, medische bedrijven en sportcentra.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en een van onze specialisten staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden.