Airco in de Bollenstreek

Airco Bollenstreek

Zoekt u een goede airconditioning voor uw winkel- of kantoorpand? En zit u met uw pand gevestigd in de Bollenstreek? Dan is Airborn hét adres wanneer het gaat om uitstekende en duurzame airconditioning. Wij luisteren naar uw wensen en bieden betaalbare en energiezuinige systemen.

De airconditioning specialist

Airborn denkt met u mee! Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en installeren van airconditioningsystemen bij bedrijven, maar ook voor particulieren. Onze vakmensen regelen alles voor u van A tot Z en adviseren u graag over wat voor systeem en model het beste in uw winkel- of kantoorruimte past. Dit doen wij door te kijken naar de ruimte waarvan het systeem het klimaat moet beheersen. Deze bestaat uit twee units: een binnen- en een buitenunit. Airborn heeft vijf verschillende binnen-units modellen, welke we op uw muur, vloer of plafond kunnen installeren.

Zijn er meerdere ruimtes die gekoeld moeten worden? Dan werken we met een multisplit systeem. Hiervoor is slechts één airconditioning unit nodig, met diverse binnen-units. Vanuit één centrale plek wordt er exact uitgerekend hoeveel koele lucht er per ruimte nodig is.

Een perfect klimaat het hele jaar door

Onze airconditioningsystemen verkoelen niet alleen uw ruimte in de zomer. Ook in de winter warmen de airco’s dezelfde ruimte op tot de gewenste temperatuur. Op deze manier is een airconditioningsysteem een slimme investering, waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden rondom airconditioning voor uw bedrijf of woning in de Bollenstreek? Vraag gratis een offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.