Airborn: Airco installatie

Airco installatie

Een goede airconditioning zorgt voor een optimaal binnenklimaat waarin u zelf de juiste temperatuur en een comfortabele luchtvochtigheid kunt bepalen. Airborn is de airconditioning specialist op het gebied van duurzame airco in de Bollenstreek. We luisteren naar uw wensen en bieden betaalbare en energiezuinige systemen.

Airborn airco installateurs

Onze airco installateurs leveren, plaatsen, onderhouden en vervangen systemen voor zowel particuliere woningen als bedrijfspanden. Wij hebben een team van goed opgeleide airconditioningmonteurs met jaren ervaring in het vak. Onze installateurs zorgen voor een nette en vakkundige installatie. Indien gewenst kunt u het airco systeem ook zelf installeren.

Verschillende soorten airco’s

U kunt bij Airborn terecht voor diverse merken en soort airco’s. De verschillende soorten variëren in mate van energiebesparing, maar ook in de manier waarop de installatie plaatsvindt. Zo biedt Airborn vier verschillende airco modellen aan: een wand-, casette-, plafond- en kanaalmodel. Ook is het mogelijk split- en multisplitmodellen aan te schaffen en kunt u kiezen voor een combinatie van de klimaatbeheersing met een warmtepomp. Vaak is het zo dat hoe meer elementen aan de unit verbonden zijn, hoe lastiger het wordt deze zelf te installeren. Wij raden u dan ook aan altijd contact op te nemen met een expert.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het installeren van een airco in uw woning of bedrijfspand.

Airco installatie voor particulieren en bedrijven

Airborn werkt aan diverse mooie projecten. Van relatief kleine opdrachten bij particulieren, tot grootschalige projecten voor kantoren, horeca, retailers, medische bedrijven en sportcentra.

Airborn klimaat en installatietechniek

Bent u benieuwd wat we voor u nog meer kunnen betekenen? Neem contact met ons op en een van onze specialisten staat u graag te woord om uw vragen te beantwoorden.