360 Cassette van Samsung: innovatie in airconditioning

De 360 cassette is de eerst airconditioning met een rond design. Deze bijzondere moderne design airconditioning heeft geen rechte uitblaasstroken, waardoor deze opvallende airconditioning mooi past in elk interieur, van moderne winkel, sportschool tot restaurant of hotel.

Hoge kwaliteit frisse lucht

Het ronde design heeft meer voordelen dan alleen schoonheid. Het zorgt voor een tochtvrije koeling, in elke hoek van de ruimte. Is uw sportschool of restaurant lastig te koelen? Dankzij de Samsung 360 cassette is dit verleden tijd. De ronde vorm zorgt voor 25% meer luchtvolume.

Opvallend design

Het binnenwerk is rond en weggewerkt in de behuizing. De ronde airconditioning monteren wij los of als inbouw airconditioning. De lichte kunststof panelen zijn eenvoudig te demonteren en in een nieuwe kleur te spuiten. Dit maakt de airconditioning cassette bijna onzichtbaar en heel toepasbaar in elke ruimte.

Tochtvrije koeling met 360 cassette van Samsung

De ronde vorm van de cassette zorgt dat de natuurlijke convectie een temperatuurdaling of koudeval voorkomt. Deze design airconditioning heeft geen uitblaaslinialen, maar stuurventilatoren. De luchtstroom wordt zo optimaal gestuurd. Door de stroom vrijwel helemaal horizontaal positioneren, wordt zowel met als zonder coanda-effect de lucht gelijkmatig verspreid. Het bereik gaat tot iedere hoek van de ruimte en de ruimte is koel en perfect van klimaat.

Hoog rendement met design airconditioning

En toch is het rendement van de 360 cassette airconditioning hoog. In uitvoeringen tot en met 12 kW is de SCOP hoger dan 4. Deze komen dan ook in aanmerking voor de Energie- Investerings-Aftrek-regeling. Subsidie wordt verleend over de volledig prijs inclusief montage. Ook Airborn helpt u graag.
Dankzij de vorm is er een stuk minder capaciteitsverlies wat weer weergave heeft op het algemene rendement.

Nu leverbaar bij Airborn: nieuwe ronde design airconditioning van Samsung

De 360 cassette bouwt u in nieuwbouw en bestaande bouw. Een nieuw klimaatsysteem voor uw winkel? Of in uw horecagelegenheid of in kantoorgebouwen misstaat de 360 cassette niet. Neem contact met ons op voor meer informatie en toepassingen in Leiden en omstreken.

siemens2