Over Airborn

Wat doen wij?

Een ideaal klimaat. Overal. Airborn klimaat en installatietechniek verkoopt, installeert en onderhoud klimaatsystemen. Voor retailers, installateurs, horeca, kantoren, medische bedrijven en sportcentra. Het Airborn service team staat 24/7 service voor u klaar.

Gezonde leefomgeving

Een schone lucht is belangrijk voor de gezondheid. Woningen en bedrijfspanden worden steeds beter geïsoleerd, maar bij isoleren hoort ook ventileren. Problemen ontstaan op steeds meer plekken doordat er geen optimale ventilatie is. Maar ook het verwarmen en koelen van een ruimte is van belang voor het comfort. Airborn levert dan uitsluitend advies en installaties maat. Elke ruimte is tenslotte anders en wordt anders gebruikt.

Merkonafhankelijk

Ieder advies over uw ideale binnenklimaat vraagt om een installatie op maat. Airborn levert van uiteenlopende leveranciers vele installatiesystemen en –onderdelen. Wij zijn dus merkonafhankelijk en kunnen u hierdoor ook de juiste prijs/kwaliteitverhouding leveren. Iedere installatie op maat valt onder onze vijfjaars-garantie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken.

ONZE missie

1
ONTZORGEN

Van A tot Z regelen wij uw klimaat.

2
DUURZAAM

Mens en milieu staan centraal bij het ontwerpen van uw klimaatinstallatie.

3
SERVICE

24/7 staan onze monteurs voor u klaar bij een storing.

ONZE werkwijze

Van advies tot installatie en onderhoud. Airborn ontzorgt haar klanten op het gebied van klimaat.

Na een helder plan van aanpak om het gewenste binnenklimaat te bereiken, ontwerpen wij de complete technische installatie. De installatie wordt gemonteerd door gecertificeerde en geschoolde monteurs. Iedere op maat installatie krijgt een eigen onderhoudsplan. Voor service en reparatie staan onze monteurs dan ook 24/7 voor u klaar.

ONZE diensten

Verwarming 80%
Ventilatie 75%
Onderhoud & service 100%
Sanitair 50%
%

Meer airborn oplossingen opMaat

BEKIJK ONZE PROJECTEN HORECA, KANTOREN, INSTALLATIE, RETAIL EN MEER

Wie kent ze niet, de mooie stijlvolle winkels van Suit Supply? Met hun eigentijdse maar ook klassieke ontwerpen in pakken, overhemden en accessoires was Suit Supply op zoek naar airconditioning en klimaatinstallaties die bij dit imago passen.. Perfect geïntegreerd in… Lees verder…
Sportschool MAX in Den Haag is onlangs verbouwd. Het is nu een luxe sportschool met zeer uitgebreid aanbod. Er is zelfs een zwembad. Airborn realiseerde een aantal zaken voor MAX waar onder de airconditioning, de luchtbehandeling van het zwembad en… Lees verder…
Eén van de oudste monumentale panden van Leiden, ’t Bruggehoofd aan het Steenschuur, heeft een nieuwe waardige bestemming gekregen… Steenhof Suites. Deze historische plek vraagt om een verblijf in de sfeer van romantiek en huiselijkheid. Je waant je in de tijd van de Hollandse meesters en paard en wagen.

 

Alle… Lees verder…
kringloopwinkel-noordwijk
Voor Eurotransplant in Leiden heeft Airborn 30 nieuwe airco systemen verzorgt en een complete kantoorverdieping voorzien van nieuwe airconditioning systemen. Nu kan het hele gebouw goed verwarmd en gekoeld worden…. Lees verder…