Ventilatie

Voorkom vocht-, schimmel- en gezondheidsproblemen.

Een schone lucht is belangrijk voor de gezondheid. Woningen en bedrijfspanden worden steeds beter geïsoleerd, maar bij isoleren hoort ook ventileren. Problemen ontstaan op steeds meer plekken doordat er geen optimale ventilatie is. Om dit te verhelpen kan een ventilatiesysteem aangelegd worden.

Vraag direct informatie aan

Heeft u een ventilatiesysteem nodig?

Is het antwoord JA op deze vragen? Kom dan in actie en vraag direct een ventilatieadvies op maat aan!

 • Heeft u een lekkage bij een muur of vloer
 • Ziet u vocht- of schimmel plekken
 • Zijn er veel mensen in een kleine ruimte dagelijks actief?
 • Staat de printer naast uw werkplek?
JA. IK WIL ADVIES

Onderhoud

Elk mechanisch systeem vraagt om onderhoud. Wil je verse lucht behouden, sluit een onderhoudscontract af en houdt uw frisse lucht elk jaar in stand. Als totaal klimaatexperts zorgen wij voor koeling en verwarming van ruimtes.

WAAROM AIRBORN VENTILATIESYSTEEM?

 • Een hoge luchtkwaliteit door filtering van stof, geuren en bacteriën
 • Voor een optimale luchtvochtigheid
 • Energiebesparing
 • Alleen topmerken
 • Vrijwel onzichtbaar en geruisloos!
 • 24/7 service
 • Gezonder leven en werken

Offerte op maat

Eerst meer weten?

LUCHTREINIGING VOOR BEDRIJVEN

Klachten over stank, te weinig frisse lucht, droge keel, tranende ogen en lusteloosheid? Dan is meer nodig dan een oplossing voor ventilatie. Een vervuilde binnenlucht ontstaat door vuile deeltjes uit de lucht, zoals sigarettenrook, pollen, afvalgeurtjes, huisdiergeuren en haren, stof, virussen en bacteriën, schimmels, toiletluchtjes en uitlaatgassen.

Beste oplossing voor luchtreiniging

De SHARP Plasmacluster luchtreiniger filtert de lucht en zuivert negatieve bestanddelen in de lucht door het uitstoten van negatieve en positieve ionen. De SHARP Plasmacluster luchtreiniger heeft naast een revolutionaire werking ook een vooruitstrevend design. Het display geeft de mate van luchtverontreiniging aan door gebruik te maken van verschillende kleuren. Het apparaat is bijna geruisloos en gemakkelijk op afstand te bedienen.

BEKIJK ONZE PROJECTEN HORECA, KANTOREN, INSTALLATIE, RETAIL EN MEER

Wie kent ze niet, de mooie stijlvolle winkels van Suit Supply? Met hun eigentijdse maar ook klassieke ontwerpen in pakken, overhemden en accessoires was Suit Supply op zoek naar airconditioning en klimaatinstallaties die bij dit imago passen.. Perfect geïntegreerd in… Lees verder…
Sportschool MAX in Den Haag is onlangs verbouwd. Het is nu een luxe sportschool met zeer uitgebreid aanbod. Er is zelfs een zwembad. Airborn realiseerde een aantal zaken voor MAX waar onder de airconditioning, de luchtbehandeling van het zwembad en… Lees verder…
Eén van de oudste monumentale panden van Leiden, ’t Bruggehoofd aan het Steenschuur, heeft een nieuwe waardige bestemming gekregen… Steenhof Suites. Deze historische plek vraagt om een verblijf in de sfeer van romantiek en huiselijkheid. Je waant je in de tijd van de Hollandse meesters en paard en wagen.

 

Alle… Lees verder…
kringloopwinkel-noordwijk
Voor Eurotransplant in Leiden heeft Airborn 30 nieuwe airco systemen verzorgt en een complete kantoorverdieping voorzien van nieuwe airconditioning systemen. Nu kan het hele gebouw goed verwarmd en gekoeld worden…. Lees verder…

ALTIJD OP DE HOOGTE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

ALLES OVER AIRBORN

Onze filosofie: snel, kwaliteit & betrouwbaar.