Sanitair

ONZE ERVAREN LOODGIETERS VERZORGEN TOP SANITAIR.

Bent u op zoek naar een nieuwe toilet of toiletgroep in uw winkel? Complete badkamer voor een nieuwbouwproject? Airborn ontwerpt, installeert en geeft een totaal advies voor sanitair. Wij zijn merkonafhankelijk en geven altijd een eerlijke prijs af, passend bij uw persoonlijke wensen én de meeste optimale oplossing.

Vraag direct informatie aan

VOORDEEL AIRBORN SANITAIR

Speciale sanitair projecten

Voor grote bedrijven, zwembaden, sportscholen, woonwijken en ontwerpen en installeren wij systemen voor watervoorziening, afvoertechniek, brandbeveiliging, legionellapreventie en complete badkamers, doucheruimtes op maat. Vraag direct een offerte aan voor de diverse mogelijkheden.

Alles op 1 adres

Het grootste voordeel Airborn is dat wij u begeleiden bij van ontwerp, tot installatie en oplevering van uw sanitair. Wij slopen, verbouwen, stukadoren, tegelen, schilderen en installeren sanitair, meubilair en verlichting. Uw totale sanitair project is bij onze mensen in goede handen.

Sanitair, ventilatie en verwarming

Bij sanitair projecten denken wij mee met uw totaaloplossingen voor een leef- of werkbaar klimaat. Een goede ventilatie is essentieel in toiletten of badkamers. Ook hebben wij meerdere oplossingen voor verwarming en airconditioning. Elke bedrijfsruimte of woning is bij Airborn in goede handen.

WAAROM AIRBORN SANITAIR?

  • 24/7 service
  • Goede installaties
  • Uiteenlopende ontwerpen
  • Ervaren loodgieters
  • Optimale watervoorziening
  • Scherpe prijs
  • Compleet project

Offerte op maat

Eerst meer weten?

BEKIJK ONZE PROJECTEN HORECA, KANTOREN, INSTALLATIE, RETAIL EN MEER

Wie kent ze niet, de mooie stijlvolle winkels van Suit Supply? Met hun eigentijdse maar ook klassieke ontwerpen in pakken, overhemden en accessoires was Suit Supply op zoek naar airconditioning en klimaatinstallaties die bij dit imago passen.. Perfect geïntegreerd in… Lees verder…
Sportschool MAX in Den Haag is onlangs verbouwd. Het is nu een luxe sportschool met zeer uitgebreid aanbod. Er is zelfs een zwembad. Airborn realiseerde een aantal zaken voor MAX waar onder de airconditioning, de luchtbehandeling van het zwembad en… Lees verder…
Eén van de oudste monumentale panden van Leiden, ’t Bruggehoofd aan het Steenschuur, heeft een nieuwe waardige bestemming gekregen… Steenhof Suites. Deze historische plek vraagt om een verblijf in de sfeer van romantiek en huiselijkheid. Je waant je in de tijd van de Hollandse meesters en paard en wagen.

 

Alle… Lees verder…
kringloopwinkel-noordwijk
Voor Eurotransplant in Leiden heeft Airborn 30 nieuwe airco systemen verzorgt en een complete kantoorverdieping voorzien van nieuwe airconditioning systemen. Nu kan het hele gebouw goed verwarmd en gekoeld worden…. Lees verder…

ALTIJD OP DE HOOGTE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

ALLES OVER AIRBORN

Onze filosofie: snel, kwaliteit & betrouwbaar.